Beverwijk: 0251-275000
Heerhugowaard: 072-5744323
Verhuizen zoals u dat wilt!

Verhuisbedrijf België

Zoekt u een verhuisbedrijf in België om uw verhuizing vanuit België naar Nederland te verzorgen? Of bent u juist op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf in België om vanuit Nederland naar België te verhuizen? U hoeft in beide situaties niet te kiezen voor een verhuisbedrijf dat in België gevestigd is. U kunt ook uitstekend terecht bij een verhuisbedrijf in Nederland dat zich heeft gespecialiseerd in het realiseren van verhuizingen van en naar het buitenland. Zo kan het Nederlandse bedrijf Boudesteijn Verhuizers BV optreden als uw ervaren verhuisbedrijf in België.

Een ervaren en erkend verhuisbedrijf in België

Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn als professioneel verhuisbedrijf in België. Wij hebben een ruime ervaring in het realiseren van internationale verhuizingen. Wij kunnen u dan ook niet alleen van dienst zijn als verhuisbedrijf in België, maar bijvoorbeeld ook in Frankrijk, Oostenrijk en Duitsland. Wij zorgen er graag voor dat uw internationale verhuizing naar wens verloopt. Wij bespreken dan ook vooraf hoe u de verhuizing voor u ziet, zodat wij onze dienstverlening als uw verhuisbedrijf in België kunnen aanpassen op uw verwachtingen.

Neem contact op met Boudesteijn voor uw verhuizing naar België

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen als u een verhuisbedrijf in België nodig heeft? Wij informeren en adviseren u graag op vrijblijvende basis. U kunt contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@boudesteijn.nl of door te bellen naar +31 (0)72-5744311. Boudesteijn Verhuizers BV heeft twee vestigingen in Nederland, namelijk in Beverwijk en in Heerhugowaard. Wij zijn u graag van dienst.

offerte verhuizing aanvragen

verhuisadvies
Zorgeloos verhuizen doet u met Boudesteijn Top Movers. Meer weten over een verhuizing op maat? Neemt u gerust contact op via 0251-275000.

boudesteijn op facebook