Beverwijk: 0251-275000
Heerhugowaard: 072-5744323
Verhuizen zoals u dat wilt!

Auto opslag

Bent u een autoliefhebber, maar heeft u geen ruimte om uw klassiekers op te slaan? Of heeft u een cabrio die u alleen in de zomer gebruikt? U kunt bij Boudesteijn Verhuizers B.V. terecht voor betrouwbare auto opslag. Wij beschikken over meerdere auto-opslaglocaties in Nederland. Onze opslagruimtes worden 24 uur per dag beveiligd en zijn droog en vorstvrij. U kunt uw auto hier opslaan voor de lange termijn, maar ook voor een korte periode.

Opslag voor elk autotype

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Boudesteijn Verhuizers B.V. terecht voor auto-opslag. Want of het nu gaat om een klassieker, een bedrijfswagen, een sportwagen of een cabrio, voor elke auto waar u waarde aan hecht bieden wij een veilige opslagruimte.

U kunt uw auto opslaan zolang u wilt en u kunt hem op ieder gewenst moment afhalen. Wilt u in de zomer uw cabrio uit de opslag halen en uw “winter-auto” stallen? Als u een opslagplek bij ons heeft kunt u uiteraard uw auto's omwisselen.

offerte verhuizing aanvragen

verhuisadvies
Zorgeloos verhuizen doet u met Boudesteijn Top Movers. Meer weten over een verhuizing op maat? Neemt u gerust contact op via 0251-275000.

boudesteijn op facebook